Klassinen- ja urheiluhieronta
Kuopio

Hieronta | Kuopio

Haussa hieronta Kuopion alueella? Olemme koonneet sivustolle useita koulutettuja hierojia alueelta Kuopio. Katso hierojien aikataulut ja hinnasto, ja varaa aika hierontaan. Kuopioon pääsee hierontaan helposti myös naapurikunnista, kuten Lapinlahti, Iisalmi, Leppävirta, Suonenjoki, Pielavesi ja Siilinjärvi.

3 syytä varata hieroja täältä

Hoidamme Lihasjumit Pois hieronta kerrallaan

Useita hierojia, jotka tarjoavat palvelua hieronta alueella Helsink, Espoo, Vantaa Tampere ja Oulu.

Useita Hierojia

Näet samalta sivustolta useita hierojia, eikä sinun tarvitse enää käydä läpi useita sivustoja vapaiden aikojen toivossa.

Varaa helposti aika hierontaan Helsingissä, Espoossa, Tampereella Vantaalla ja Oulussa..

Helppo ajanvaraus

Voit katsoa vapaita-aikoja ja varata heti sinulle sopivan ajan hierontaan.

Vertaile hierojien hintatasoa.

Vertaile hintoja

Näet hierojien hinnastot ja voit vertailla helposti mikä sopii sinulle parhaiten.

Millaisia hierojia Kuopiossa on?

Kuopio on Savon sydän ja myös hierojia löytyy kaupungista todella kattavasti. Myös monet Kuopion ympäryskunnissa asustavat henkilöt tulevat hierontaan kaupunkiin.

Kuopio on levittäynyt pohjois-etelä-suunnassa ja 5-tie toimii kaupungin tärkeimpänä pääväylänä, joten myös hierojat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

Perinteisellä tavalla eli puhelimella ja sähköpostilla hierojien vapaiden aikojen tavoittelusta ja vertailusta tulee varsin hidas ja vaivalloinen prosessi.

Lihasjumi pelastaa Kuopiolaiset puhelinrumbalta!

Rakensimme palvelun, joka vähentää hierojan etsimiseen ja ajanvaraukseen käytettävää aikaa.

Hieronta Kuopio | Koulututettuja Hierojia Kuopiossa

Hieronta Kuopio.

Milloin on aika tulla hierojalle?

Kärsitkö päänsärystä, kivusta, kiristyksistä tai puutumisesta?

Kaikki edellä mainitut oireet kertovat lihaskireydestä. Hieronnalla pyritään ennen kaikkea hankkiutumaan eroon lihaskireydestä, lisäämään verenkiertoa ja liikkuvuutta kehossa. Hieronta voi olla avuksi näissä ikävissä, jopa päivittäin häiritsevissä vaivoissa.

Haluatko ennaltaehkäistä lihaskipuja ja pitää huolta kehostasi?

Useimmiten hierontaan hakeudutaan vasta, kun on pakko. Usein unohdetaan että ennaltaehkäisy on myös tärkeää ennen, kuin vaivat aiheutuvat liian häiritseviksi. Ennaltaehkäisemisen kannalta olisi hyvä miettiä myös lihaskireyden perimmäistä syytä. Lihaskipua on monenlaista ja syitä lihaskivuille on yhtä paljon kuin on hierottaviakin. Syyn tiedostaminen auttaa kuitenkin oikeanlaisen hoidon löytämisessä ja kipujen omatoimisessa ennaltaehkäisemisessä. Näitä syitä onkin hyvä pohtia hierontaan mennessä vaikkapa yhdessä hierojan kanssa.

Haluatko valmistautua treeniin, tai palautua nopeammin?

Hieronta on myös tärkeä osa urheilijan arkea ja hieronnalla voidaan varmistaa harjoittelun tehokkuus kauden aikana tai ennen urheilusuoritusta.  Jos treenataan usein, tai liian kovaa, voi keholle palautumiseen jäävä aika jäädä liian lyhyeksi. Hieronta voi nopeuttaa palautumista suorituksen jälkeen. Kovaa ja usein treenaavat voivat paremman palautumisen avulla saavuttaa parempia tuloksia omassa lajissaan.

Oletko Stressaantunut ja kaipaat rentoutumista?

Hieronnalla on todettu olevan stressiä poistava vaikutus. Jos tunnet olosi stressaantuneeksi, väsyneeksi tai kaipaat vain muuten parempaa oloa, voi rentouttava hieronta olla paikallaan. Lihaskudoksissa verenkierto vilkastuu ja lämpötila kohoaa, jolloin lihakset rentoutuvat. Rentoutunut ja levännyt keho auttaa myös mieltä lepäämään.